Ziua Jandarmeriei Brasov

atv mai jandarmerie romana brasov camera 4 g ecran

Astazi a fost ziua Jandarmeriei Brasov, iar cu acest prilej, am avut acces la cam toate dotariile lor, la vehicule, si tot spatiul de antrenament!

Astazi am avut ocazia sa pun pentru prima oara , mana pe un ak47, un lansator de grenade, o pusca cu luneta, si alte arme. De asemenea am facut o tura si cu singurul autovehicul din Brasov, si daca am inteles bine si din tara, ce dispune de o camera 4G , ce transmite live, in orice moment,  imprejurimile, oamenii ,sau diferite evenimente.

Au fost si demonstratii de autoaparare, date de catre „jandarmii ninja” , dar care au reusit sa ofere si cateva momente amuzante.

Singurul inconvenient a fost faptul , ca la eveniment au fost foarte multi copii/elevi, de clase mici , de care nu prea aveai loc. Dar si cei mai mari , au fost incantati sa se plimbe cu duba de jandarmerie sau sa porneasca semnalale sonore si vizuale. ( aceasta placere ,sperand sa nu devina o necesitate peste cativa ani)

 

Din pacate povesteam mai mult dar nu ,am reusit sa captez mai multe informatii din cauza imbulzelii. Totusi la anu , nu ratati evenimentul, e ceva unic 🙂

atv mai jandarmerie romana brasov atv mai jandarmerie romana brasov camera 4 g atv mai jandarmerie romana brasov camera 4 g ecran

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “Ziua Jandarmeriei Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *