Windows 8.1 nu este pentru mine

Dupa cum scrie si mai sus, windows 8 nu este pentru mine, oi fi prea prost, sau poate ca nu suport ideea de windows dedicat dispozitivelor touch. Dupa cum stiti exista si windows 8.1 varianta PC. La mine unul a stat instalat 2 ore, tinand cont ca a trebuit sa plec vreo ora jumatate. Cateva motive care m-au facut sa renunt la acesta versiune si sa revin la una mai veche , si anume Windows 7 :

 1. Mi s-a parut ciudat ca nu am putut scoate securitatea la logare ( m-am certat prea tare cu noul sistem de operare si nu am reusit);
 2. Ca sa accesez desktop-ul trebe sa deschid o „aplicatie”;
 3. Trebe sa verific Windowsul cu ajutorul Skype;
 4. Cand am intrat in Skype, am avut impresia cateva secunde, ca folosesc un Smartphone;
 5. Este greoi la accesearea de Panel;
 6. Trebuie sa apesi de ceva ori pe mouse , pana sa ii dai un Shut-down.

Cam atat am apucat sa observ in 30 minute de de utilizare, multi utilizatori sustineau ca se misca mult mai bine ca 7-le, dar pe mine nu ma convins. Asa ca pana la ceva care sa ma multumeasca, raman la unchiul Windows 7.

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “Windows 8.1 nu este pentru mine

 • Titus

  Salut. Am avut OS-ul win 8.1 instalat si am avut senzatia ca merge mai bine decat orice alta Win. Chiar si mai bine decat batranul muchloved XP. Am folosit pentru jocuri si design… Ce pot sa spun? Exact cum ai spus in afara de faptul ca merge binisor, restul e urat… complicat…. si nu cred ca platforma perfecta e PC pentru OS-u asta. Dupa cum am citit pe cateva site-uri Microsoft nu va face OS-uri in viitor ci numai Hardware-e… cea ce inseamna ca asta va ramane ultimul lor OS?!… Ce pot sa zic… Rusine… (am fost ata de nebun incat am cumparat licenta in februarie pe Win8 🙁 …..)

  Răspunde
  • anddrei

   Salut, mare greseala, poate reusesti sa vinzi licenta. Nu se merita deloc, parerea mea. Aseara un amic 1 ora jumate s.a chinuit sa.l activeze

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *