Upgrade la RATBV

Upgrade al celor de la RATBV. Ei bine din cate am inteles,nu e 100% sigur, dar cei de la ratbv vor sa introduca, un alt mod de taxare a calatoriilor pe care le facem cu automobilele lor, care si asa sunt de 2 lei, si scartie si croncane din toate suruburile.
Se pare ca ei nu au inteles ca romanii nu prea sunt familiarizati cu cardurile, si doresc sa ii convinga si ei la randul lor,pe cetateni ca,aceste carduri, ele sunt bune. Astfel ei vor ,ca in loc de biletul ( pe care tocmai l-au scumpit,banuiesc din lipsa de fonduri ) sa introduca niste carduri, pe care in autobuz sa le introducem ,sau sa le trecem prin fata unui „compostor” si acesta sa elibereze un tichet de calatorie.

card ratbv autobuze transport tineri batrani
Intrebarea mea acuma este, de ce fac lucru asta cand stiu ca cei batrani sunt mai multi decat cei tineri? Cei batrani nu se vor descurca cu aceasta metoda de „plata” , le va fi greu sa alimenteze acel card ,si mai stiu eu ce astfel de tehnici. Banuiesc ca vor fi foarte foarte putine locuri de reincarcare a cartelei.
Dar pentru a nu mai plati atatia oameni ce stau la casa de bilete ( nu ca i-ar fi platit prea bine ) , si pentru a exclude scuze date de pasagerii ,care sunt prinsi de controlori fara bilet, gen : „nu era deschis la casa de bilete”, „nu aveam de unde sa imi iau bilet,pentru ca nu e casa de bilete in statie”, „la ora asta de unde vrei sa iau bilet?” ,etc ; acestia introduc super cardurile lor. Tare curios sunt cum va fi acceptat aceast upgrade al celor de la RATBV.
Voi ce ziceti, daca ar fi posibil, a-ti vota pentru carduri sau contra lor?

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

6 comentarii la articolul “Upgrade la RATBV

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *