Smartphone pentru nevazatori

Mai toti devenim pe zi ce trece, din ce in ce mai dependenti de smartphone-uri. Astfel Sumit Dagar, din India , s-au gandit si la nevazatori si au realizat un smartphone pentru acestia. Este gandit exact pentru necesitatile celor ce nu se bucura de culorile si frumusetile ce ne inconjoara.

smartphone pentru nevazatori india inventie ecran

Dar ca orice proiect ,mare sau mic, este nevoie de investitii, asadar creatorii cauta investitori pentru a realiza productia de masa a acestor smartphone-uri. Secretul ce sta in spatele acestei inventii, este un material numit Shape Memory Alloy , ce se poate contracta sau extinde in functie de necesitate, dar si de a tine minte forma initiala. „Imaginile”  afisate pe „ecranul” minune ,vor fi realizate printr-o serie de butoane ce se vor misca de jos in sus , pentru a forma alfabetul Braille (alfabetul nevazatorilor) , numere sau orice alte simboluri.

Vestea buna este ca variantele beta au fost testate deja , si se pare ca persoanele ce le-au testat sunt foarte multumite. Ramane de vazut daca pe viitor se vor gasii investitori ,iar produsul va fi scos la vanzare!

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *