Schimbari la RATBV

controlorii-rat-brasov-au-de-azi-uniforma

Ehee fericire pe călătorii corecți , dar și incorecți, ce se bucură de „tripurile” cu RAT Brașov. De astăzi ( 12.12.2013 ) controlorii vor purta o uniformă albăstruie și cu insignă la vedere. Așa că pot fi depistați mult mai ușor. Bine că nu asta era o problemă , de depistare, că îi zăreai de la o poștă ,după atitudinea lor. Ideea este că vom fi scutiți de momentul acela penibil ,când nu ai bilet , și  în care un moșulică vine lângă tine și scoate de sub geacă o insignă de controlor, mai ceva ca în filmele polițiste americane, zici că are nu știu ce insignă la el și nu știu ce drepturi.

I-au și „trăƒinuit” ca să știe să se poarte și să fie băieți de băieți.

Dăm un semnal clar de schimbare în privinţa acestei componente a activităţii Regiei. În primul rând, trebuie menţionat că preocuparea actualei echipe manageriale nu se referă la creşterea numărului de persoane amendate, ci la mărirea numărului celor care validează bilete de călătorie. Abordarea noastră faţă de activitatea de control îşi mută centrul de greutate din zona sancţiunii spre cea a prevenţiei. Trecem de la punitiv, la preîntâmpinare. În al doilea rând, schimbăm astfel şi percepţia călătorilor despre această activitate: nu urmărim pe nimeni, ci vrem doar ca toată lumea să-şi respecte obligaţiile, în primul rând cele către comunitatea braşoveană. Le mulţumim celor care ne oferă semnale referitoare la aceste schimbări”

 

Ba mai mult, directorul ing. Cristian Radu a declarat :”vă reamintim faptul că schimbarea survine după ce, în urmă cu două luni, angajaţilor Serviciului Control le-am acordat şi sarcini ce vizează monitorizarea serviciului comunitar de transport, respectiv modul în care arată adăposturile pentru călători, existenţa şi aspectul graficelor de circulaţie din staţii, echiparea conducătorilor auto, curăţenia interioară şi exterioară a autobuzelor şi troleibuzelor” .

 

sursa

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *