Romania o tara de cacat

romania tare de cacat

De ce spun că România este o țară de căcat ? Pentru că este o țară de căcat , dar va trebuii să argumentez. Ei bine , cu toții suntem triști datorită evenimentului neplăcut din munții Apuseni, motiv pentru care panarama de Dragusanca lipsește de vreo 3 zile de pe micile ecrane. Incompetența de care dau dovadă cei puși în funcții înalte reușesc să mă surprindă zilnic.

În seară asta am ieșit cu un amic la o țigară și o cafea, doar nu puteam să stăm să ne uităm unu la altul așa că am început să povestim câte una altă. Și la un moment dat îmi povestește că o rudă are nevoie de o intervenție chirurgicala imediată. Doctorul cică de notă 10, investigații ,interes , lucruri de care puțini doctori dau dovadă în țara asta. Ei bine, soțul acesteia observând că doctorul își da interesul, fără ca acesta să aștepte vreo răsplată, a vrut să-l omenească pe om, și astfel ia oferit 500 de RON. Totul bine și frumos, a două zi omu nostru primește un apel cu ascuns, răspunde , iar la celalat capăt al firului un domn îl anunța că trebe să se prezinte la sediu, că e de la DNA. Nu a băgat în seamă apelul, a două zi, din nou apel cu aceeași identitate secretă, răspunde, același domn se prezintă din nou și îl informează că trebuie să se prezinte la sediu pentru faptul că are mandat pe numele lui pentru dare și luare de mită. A fost informat că a dat la doctori bani și că este rugat să se prezinte la sediu pentru a marca banii pentru al prinde pe doctor în flagrant. Acesta a refuzat spunând că el a vrut să îl răsplătească pe doctor și nu doctorul a cerut sau a așteptat bani, închizându-le ălora gură. Mai departe nu știu cum se procedează, cert este că pe omu ăsta au reușit să-l depisteze în scurt timp ca a dat la nu știu ce doctor bani din plăcere și pe săracii oameni cu tot felul de gps-uri și alte lucruri nu au reușit, bașca că o echipă de la ISU era pe drumul cel bun și au fost anunțați să se retragă cum că nu erau defapt pe drumul cel bun când ei defapt erau.

Încă odată sunt convins că România este o țara de căcat!

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

11 comentarii la articolul “Romania o tara de cacat

 • Mard Geer

  O tara de cacat cacalau fiindca oameni o fac asa, ia da tu spaga in Germania sau alte state civilizate sa vezi cum esti bagat la dare de mita, in Romania te omoara daca nu dai deoarece sant salariile mici, dar de ce sant mici? fiindca santem o tara de cacat, cacalau si ai lasam pe mafioti sa ne futa

  Răspunde
 • Zapcea_elev

  Argumentele sint bune, dar, cred ca virgulele ar trebui sa fie puse la locul lor, nu la intimplare. Intodeauna cind se scrie, virgula trebuie sa fie pusa imediat dupa cuvint. Precum si celelalte semne de punctuatie.
  O zi senina sa ai.

  Răspunde
 • rac

  Azi noapte am stat cu copilul mic 7 ore in masina pe strada langa pitesti ca dobitocii de la drumuri nu au semnalizat o groapa facuta pentru canal si neastupata pe un drum care de o vesnicie este in constructie, atentat la viata mea asta este tara asta…dupa ce am ajuns in bucuresti pe la 5 noaptea un bolid in care cantau manele pana la refuz cu ceva cefosi si pipite urlau la mine la semafor ca sa-mi atraga atentia.
  tara de cacat, maxim

  Răspunde
 • Edi

  Am atat de multe argumente ca Romania este o tara de cacat incat, din patriotul care recunosc ca am fost, (m-as fi inscris voluntar si mi-as fi dat viata pentru patrie, atat de dobitoc eram…) mi-e scarba zilnic cand ma trezesc, toata ziua, cand adorm si iar cand ma trezesc in Romania…

  Răspunde
 • Alexa

  Si asta e singurul argument pentru care Romania e o tara de cacat? Daca nu era un anumit doctor roman care sa ma salveze pe mine, eu nu mai eram aici. Daca nu era familia mea, doctorii, prietenii, profesorii, toti, eu n-as mai fi avut viata fericita pe care-am avut-o, ghici unde..in Romania.

  Răspunde
  • Prietenul tau

   Da, da sigur.. Daca nu exista Brancusi ori Caragiale pe care sa-i batjocorim si sa plece la straini unde sa fie laudati si descoperiti, azi nu ne mai laudam cu ei. Duduie, mai ai de invatat de la viata. Tot ce e bun in tara asta, e bataia de joc a mediocritatii si prostilor din popor. Isi dau seama ce au pierdut ceva valoros abia cand au nevoie de repere. Apoi vin, precum cateii, sa se laude ca au un Caragiale, un Brancusi, un Coanda ori un Eminescu etc. Insa initial i-au batjocorit si manjit, caci asa este intr-o tara mahala, de periferie – cetatenii sfintesc locul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *