Reclama fara sens

Nu știu pentru voi, dar pentru mine reclama din imaginea de mai sus nu are nici o logică, nici un sens.

” De ce să cumperi de la noi? (imaginea unui bec)

Pentru că avem cea mai bună carne. (o bucată de carne)”

Unde este legătură dintre bec și carne? Cred că s-au gândit că nu o să mănânci pe întuneric sau habar nu am care ar fi altă idee.

Ce o fi fost în capul lor când au scos reclama asta și au montat o pe o ditamai pancarda publicitară? O întrebare care ” mă frământă” de vreo 2-3 zile, un ajutor?

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

6 comentarii la articolul “Reclama fara sens

 • Dorin

  Îți rămîne în cap faza pentru că e absurdă. Asta e toată șmecheria. În final, ideea cu care rămîi (și care te frămîntă) e că ‘au cea mai bună carne’.

  Răspunde
 • David Bogdan

  Becul simbolizeaza o idee, gen iti da o idee „dece sa cumperi de la ei”… si acea idee e in dreapta cand dupa o analiza riguroasa facuta de ei insisi rezulta ca au cea mai buna carne pentru umplut frigidere .:]

  Răspunde
 • rivi

  cunoscatorii stiu ca la selgros gasesti cei mai buni mici de exemplu, care in timp a ajuns la faptul ca selgros are carne foarte buna la vanzare.

  ei bine, ei au zis sa se ajute deja de tagul asta si sa promoveze ideea ca „avem cea mai buna carne”. legatura cu becul este cam asa: vino la noi in magazin… gasesti toate chestiile banale pe care le gasesti peste tot (becuri, ciorapi – daca stii reclama) dar printre altele iei si carne, pentru ca noi avem cea mai buna carne”

  practic dupa chestia asta, cu ce trebuie sa ramai este ca selgros are cea mai buna carne. si crede-ma, e o reclama geniala.

  Răspunde
  • anddrei

   Asa o vi Alex, cred ca sunt mai greu de cap, nu pot face astfel de legaturi. Carnea stiu ca e una din cele mai bune, dar cu prima parte m-ai lamurit

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *