Prostie fara margini

colegiul nicolae titulescu brasov

 

Marele proverb “ Cine se trezeste devreme, departe ajunge” astazi nu prea  ne-a ajutat, ci mai degraba se potriveste “ Cine se trezeste devreme, doarme mai putin” . De ce spun asta? Fiind ziua mea libere si putand sa dorm mai mult, am preferat sa merg cu Sbirn Razvan  la liceul unde am absolvit, si anume Colegiul “Nicolae Titulescu” Brasov, pentru a primi niste raspunsuri legate de un proiect mai vechi, mai exact despre www.ntbv.ro , care este cumparat de noi ,hostat de noi, si oferit gratuit . O profa de mate pe care am avuto in liceu a zi o vorba mare :” prostia si fudulia se platesc” (FUDULÍE1 f. Caracter fudul; fală; mândrie; semeție; înfumurare; îngâmfare. ).

 

Asa ca talambi si plini de “manie” am supus la un mic interviu directoarea colegiului,pentru ca aceasta nu a mai vrut domeniul oferit ,hostingul si altele, acesta fiind:

Buna ziua,

 

Fiind o institutie publica as dori raspunsul dumenavoastra oficial la urmatoarele intrebari:

 

1.Cine a efectuat site-ul ?

2.Cat a costat ?

3.De unde s-au gasit bani ?

4.Stiti ca este construit pe o platforma Open Source, respectiv Joomla ?

5.Tema folosita a fost cumparata ?

6.Cum s-a ales persoana care sa se ocupe de el ?

7.Aveti om angajat pe partea de Social Media, care sa se ocupe de imaginea liceului ?

8.Ati facut un studiu cand ati ales numele de domeniu ?

 

Raspunsurile la intrebari au fost imparite in doua categorii. Raspunsul 1 a fost comun la primele 3 intrebari, acesta fiind ,ca aceste date sunt confidentiale. La celelalte intrebari,pentru a afla raspunsurile am fost trimisi catre un administrator de retea. Asadar nimic concret. Pentru ca posibil  si-au dat si ei seama ca au facut o ineptie. Cautand in schimb sa dea vina pe noi sau pe altii, cum ca nu li s-au facut oferte, sau alte nimicuri de genu.

 

Intrebarea mea ar fi, ce oferte mai iti trebuie cand ai:

-domeniu .ro gratuit;

-hosting gratuit;

-asistenta gratuita;

-full acces;

Astfel din www.ntbv.ro s-a ales un site de it, iar din situl colegiului s-a cam ales praful. De ce spun asta? Pentru ca au un nume de domeniu pe care adormi pana il tastezi, la capitolul SEO sunt 0(zero), daca dai un search pe google cu “colegiul nicolae titulescu” , “ liceul nicolae titulescu” ,ii vor trimite catre www.ntbv.ro si nici de cum catre colegiultitulescubrasov.ro .

In concluzie, romanul este prea prost pentru era asta. Si cand spun asta eu nu sunt exceptie!

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *