Prieteni sau … sau doar atat

prietenie

Ușor ușor încep să aflu cum stă treaba cu prieteniile și cu persoanele din jurul meu. Cum poți fi influențat de anumite persoane și cum te poți schimba de la o zi la alta.

Persoane de la care nu credeai vreodată că sunt în stare să se poarte așa cu tine. Și îți formezi tot felul de întrebări în cap , unde ai greșit, ce ai zis , ce ai făcut, etc .

Și ști ce e cel mai interesant, cel puțin la băieți se vede foarte bine. Atunci când începi subit , dintr-o oarecare chestie, să ieși cu fete. Este atât de interesantă schimbarea asta de atitudine . Între băieți ești ” hihi – haha” iar când sunt prin preajmă domnișoarele deja devii mai serios, nu mai accepți glumele și începi să te comporți ciudat și să jignești persoanele cu care mai înainte cu 15 minute râdeai de te dureau fălcile. Telefoanele cu ” salut coaie , ce faci?” sunt de domeniul trecutului , sau când suni ” ba nene, vorbim mai târziu ,acuma nu pot vorbi am treabă ” ( sunt cu una în mașină , vreau să o pun de o savarină, și nu prea știu cum să fac asta )

Și sunt sigur că această perioadă este una trecătoare, fetele vin și pleacă, prietenii de moment la fel  și ghici unde vei vrea să te întorci?

Și mai știu că cei care sunt așa nu mă citesc , deci pot sta liniștit!

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *