Online Marketing Academy by Google

marketing anddrei.ro

Online Marketing Academy by Google, înscrieri gratuite unde la final dacă acumulezi 5 prezențe primești o diplomă. Și îți dai seama că nu am putut rata așa ceva , doar sunt un blogger pișcotar (așa zicea „un mare blogger român”), chit că doar diploma o voi primii. Prezent la primul curs, intrarea în sală de curs a fost dificilă datorită înmânării de carduri de prezența, după accesul  in sala, m-am așezat liniștit pe un loc liber și am așteptat cuminte începerea cursului.

A început și cursul, ne-au fost prezentate niște strategii de marketing, de un domn destul de ok și realizat din câte susținea el.

OK , cursul II

De data aceasta a venit altcineva, de la nu știu ce site. Și vreau să fim înțeleși de la început, nu sunt rasist, doar că nu tolerez nesimțirea și prostia. Și o să zici ce treabă are rasismul cu nesimțirea și prostia, în principiu nici una, dar astăzi ceva praf stelar, asterozi, planete s-au aliniat și ni l-au adus în față pe un domn Attila.

Genial a fost omu, în afară faptului că a avut o prezentare de toată jena și de la care m-a pierdut de la al doilea slide unde își prezenta el funcțiile vieții( exact așa erau: Sale Manager , Marketing Manager,etc, SOȚ,TATA, serios?) și că tot cursul a fost despre un restaurant de „pilă” (pizza , nu era capabil să pronunțe) , a asasinat și limbă română. De la expresii precum „activitate activă” la dezacorduri de neacceptat (vorbea de un lucru la genul feminin, după la masculin, trecea de singular la plural, nu știa să folosească un verb calumea) , au dus la un final rapid ,sigur și jenant.
La final am fost întrebați dacă dorim să îi adresăm întrebări, a fost una singură , și aceea a fost : Mai aveți de gând să rămâneți în țara?

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “Online Marketing Academy by Google

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *