O campanie Non-formala la Brasov!

Impreuna cu niste colegi, vom da startul unei campanii in liceele din Brasov. O campanie ce speram sa atraga cat mai multi participanti. Este vorba de o campanie de educatie non-formala.

Cu siguranta va ganditi si o sa ziceti, cand am spus de educatie, cu ce ma poate invata asta, sau orice de genu, bullshit. Dar vreau sa te contrazic si sa iti zic: franaaaaa.

Vor fi niste „conferinte” in care se vor aborda teme banale, dar care te pun un pic la gandit, jocuri educationale, niste sfaturi de protectie in gigantul internet,  pe ici pe colo, pauze de divertisment,live bloging, si multe altele.

Aceasta campanie s-a bucurat de un real succes la Barlad,iar pe langa aceasta atentia a fost atrasa si celor de la Bucuresti,si deja o fundatie este interesata de colaborare. La Barlad din pacate au lipsit multe din activitati, asa ca venim cu aceasta la Brasov, in mai multe licee ( care vor fi anuntate pe parcurs ) , cu ea completa!

Asadar, fiind gratuita intrarea, si putand afla informatii noi ,sau orice alte activitati de comunicare, ar fi bine sa nu ratezi asemenea ocazie. Mai multe informatii , o sa vina pe parcurs! Dar pana atunci, mai jos o sa va supunem la un vot,daca ati dorii sa venim si la voi in liceu. De asemenea asteptam sfaturi si pareri in rubrica de comments!

 

 

[yop_poll id=”1″] www.anddrei.ro campanie non-formala colegii brasov

 

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *