Nu scapam de Manele TV

mynele tv

Eram fericit, cel puțin eu, că postul Taraf TV se va închide. Cum bucuria durează 3 zile, azi am aflat că o să apăra un nou post tv cu manele ce va fii obligatoriu transmis de toți operatorii de cablu. Genială idee ,e că?

Postul se va numii Mynele TV („mainele tivi” sau ceva de genul) , un deliciu. Și ca tot tacâmul să fie complet, Trinitas TV și Speranța TV vor fii și ele obligatorii.
Mă bucur că au făcut aceste posturi obligatorii și au scos din grila de programe Discovery Channel (cel puțin cei de la rds) și alte programe interesante. Bravo România, bravo CNA!

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

4 comentarii la articolul “Nu scapam de Manele TV

 • Alexander

  Muzica aia are din start un grad de inteligenta extrem de scazut. Emisiunile cum vrei sa fie? mai rau. Acu stii cum e, fiecare poate asculta ce doreste insa raman la parerea ca cineva care pur si simplu refuza sa inteleaga mai mult decat o melodie care-i vorbeste ca pe maidan la clasa a cincea, despre dusmani si bani si nu-i poate intra in cap o melodie cu un mesaj si mai ales cu instrumente mai sofisticate, are fix gradul de inteligenta din manelele pe care le asculta. Iar cei cu o inteligenta mai mare care se complac tot in ascultarea acestui gen pe motiv ca-si pot misca din buci si solduri , ce sa zic? Sa nu-si oboseasca creierul ca se incinge.

  Răspunde
 • Alexander

  pai Mynele teveu asta e de mai multa vreme, era la UPC, nu stiam ca vor sa-l bage si cei de la Digi. Eu oricum nu dau doi bani pe el , mi-am facut o lista de favorite si pot sa bage si mynele veceu nu doar mynele teveu :)))))

  Răspunde
  • anddrei

   Mie mi se par posturi jenante, din care se pare ca scot ceva bani, sunt ceva aspiranti, sunt curios in schimb ce grad de inteligenta vor avea emisiunile de acolo …

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *