Nu iesiti in strada doar pentru politicieni! #colectiv

Tinerilor, soldaților, eroilor am ieșit în stradă. Am ieșit în stradă pentru a da jos mizerile ce ne conduc, cu speranța că în locul lor să vina alții. Alții decât cei instruiți tot de ei, alții care nu sunt doar niște marionete.

O data cu ei trebuie defiintate și mizerile care spun să ne iubim semenii, să dăm din puținul nostru către cei săraci, să nu furăm și să nu ne purtăm invidie și ranchiună, cei ce poartă straie bisericești.

– Lichelelor, cum vă putem iubi, când voi nu ne iubiți cât negrul sub unghie, aveați nevoie de invitație pentru a merge la club Colectiv să spuneți o rugaciune. Dar când veniți cu stropitul și sfințitul nu știu dacă aveți invitație, sugătoarelor.
– Eu dau de fiecare dacă când am ocazia din puținul meu, pentru că majoritatea zilelor mele se rezumă la muncă și somn, pentru că nu am timp de altceva, sunt sărac. Pe când tu, darnicule, ești printre cei mai bogați oameni din societate și îți plimbi hainele prin mașini scumpe. Spune-mi tu mie, dacă ți-ai vinde tot aurul de pe tine, câte persoane ai putea ajuta?
– îmi predici mie să nu fur? Câte taxe plătești tu la stat pentru banii primiți de la enoriași? Unde se duc toți acei bani nedeclarați? Care fură bă Preasfintitule?

Pentru mine, de ceva ani buni, biserica nu mai reprezintă Casă Domnului, ci doar una dintre cele mai prospere afaceri din România. Casă Domnului este la mine-n suflet.

Sunt mult mai multe de spus, dar acum sunt nervos, frustrat și profund mișcat de cele întâmplate.

Mă bucură să văd atâția tineri, dar și persoane trecute prin viață, că au ieșit în stradă.

Oameni buni marșul acesta nu face altceva decât să ne obosească și să ne fure din putere, nu facem nimic eficient dacă blocăm o stradă, trebuie să stăm în loc la primărie și să blocăm tot centrul!

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *