Nu ai nici un merit dacă eşti o femeie frumoasă

Vreau din start să îţi spun că dacă eşti o femeie frumoasă şi ai băşini, ele sunt complet nejustificate, la urma urmei tu nu ai nici un merit în toată ecuaţia asta. Mulţumită alor tăi şi a unor gene mai strălucite tu eşti o femeie frumoasă şi cam asta e treaba.

În plus dacă unu că mine (un 5-6 în materie de frumuseţe) vine la tine şi te abordează iar tu faci pe greţoasa şi inabordabila, îţi spun din start că s-ar putea să fi pierduta cea mai tare partidă de sex din viaţă ta, nu de alta dar mai mult ca sigur chiar mi-aş fi dat silinţa să te fac cea mai fericită persoană de pe pământ, şi asta pentru că şansele, de a mai prinde aşa ceva în viaţă mea, sunt nesemnificative.

Iar voi băieţii ăştia urâţi, gândiţi-vă că naşul îşi are naşul, în faţă ta are cuvintele la ea, e conştientă că în ochii ei nu reprezinţi nimic, nu există vreo şansă de a se îndrăgostii de tine, ameninţarea este zero; dar sigur e unu în faţa căruia nu reuşeşte să lege două cuvinte, unu care nu o bagă în seama sau unu care e cu ea, dar se culcă mai mult cu altele decât cu ea.

Cu toate asta poţi măcar să încerci să atragi atenţia, iar de multe ori pică în plasa. Trebuie să fii conştient că pentru a atrage atenţia trebuie să aduci ceva nou, noul mereu prinde, e limpede ca apa că ştie toate replicile de agăţat pe de rost. În plus nu ai ce pierde, tu pleci de la 0, orice chestie pe care o faci nu poate decât să aducă un plus în imaginea ta. Atâta timp cât eşti inventiv şi/sau amuzant, merită să rişti.

De cele mai multe ori „papagalul” face mai mult decât frumuseţea şi crede-mă e testată treaba asta.

 

//edit – am fost întrebat dacă am fost respins de o femeie frumoasă şi din cauza asta am scris articolul ăsta, răspunsul este nu, nu am fost respins de o femeie frumoasă.

 

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *