Am nevoie de un sfat pentru sala de forţă!

De ieri am început din nou să merg la sala de forţă. După o lungă pauză era şi timpul să iau decizia asta. Kilogramele în plus deja mă macină şi nu îmi doresc să ajung să plâng cu lacrimi din maioneză. Ştiu că mişcarea şi alimentaţia nu merg una fără cealaltă atunci când vine vorba de slăbit. Mai ştiu faptul că sunt mega pofticios şi am nevoie de o dietă ceva. Netul e plin de diete şi sfaturi, dar eu am nevoie de ceva personalizat sau ceva cu dovezi palpabile.

Instructorii de la sala la care merg nu îmi oferă încrederea că ştiu ce fac sau că sunt 100% pregătiţi. Mai mult că sigur e doar o părere greşită, dar când simt că ceva nu e ok, nu mă bag.

Am nevoie de rezultate cât mai rapide (sunt conştient că nu se poate de azi pe mâine, ci cu lunile), am nevoie de o dietă personalizată, am nevoie de un sfat, de un nutriţionist bun, de un trainer ok. Bine şi toate astea, dacă se poate, să nu mă usuce de bani.

Care sunt primele lucruri la care ar trebuii să renunţ, când vine vorba de mâncare, pentru a scapă de kilograme, ce exerciţii sunt recomandate pentru a scapă de excesul de grăsime din jurul taliei?

 

 

 

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

4 comentarii la articolul “Am nevoie de un sfat pentru sala de forţă!

  • Harald Cioceanu

    Trebuie sa stai de vorba cu un antrenor,sa ii spui ce te macina,ce vrei sa rezolvi,ce si cum mananci……si de aici sa pornesti un program de antrenament si o dieta pt tine(personalizata) Asa eu pot sa iti spun ca trebuie sa tai din dulciuri,sucuri,sa nu mananci paine in exces,sa nu faci combinatii gen cartofi si carne,……inlocuieste cartofii cu legume,mananca carne de pui,peste,vita,…..

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *