„Heitar” deci exist

Stiu ca nu am scris de mult, nu am mai avut idei as putea sa spun. A fost bezna, si bezna rau de tot, si poate ca inca este. Nici de prostiile mele de vloguri nu „m-am mai tinut” , nu a fost timp, nici inspiratie, nici starea necesara. Dar am avut timp, sa continui , asa cum am fost catalogat, ca un „heitar”. Cateodata parca e mai bine sa fi heitar, sa incerci sa nu te mai uiti la tine, si sa te pui in pielea celui care uraste, zic si eu.

Despre ce vreau sa povestesc, este vorba de persoanele care sunt angajate sa puna marfa-n raft, si am mai stabilit ca nu sunt misogin, doar ca femeile mi-au mai demonstrat inca o data ca nu au o treaba cu condusul, fie de masini, fie de carucioare cu cumparaturi , sau liza de marfa.

Cum de ceva zile , imi petrec zilele prin „zupermarchet” , inevitabil, a trebuit sa intru in discutii cu cei ce baga marfa la raft. Ghinionul meu sau al domnisoarei, a fost sa trebuiasca sa discutam ceva despre un produs ( trebuia sa imi aduca mie niste produse ). Zis si facut, nu dureaza 10 minute si domnisoara vine cu un palet plin din ceea ce ii cerusem. Dar nu a venit oricum, ci a venit din raft in raft, lovind un frigider, si calcandul pe un coleg pe picioare,cu magaoaia aia de liza. Am crezut ca a fost doar o intamplare, si ca toate s-au intampat pentru ca era prea voluminos paletul care il adusese, dar a demostrat ca nu a fost doar o intamplare. La plecare , in drumu ei spre rezerva( acolo se tine toata marfa ) a reusit sa mai mute un raft de produse, reusind sa sparga si vreo 3-4 sticle de vin.

Nu m-am putut abtine si am facut misto de ea vreo 2 zile, heitar, ma injurat, asta e, dar sunt prost, si ea e proasta, deci ” viata e greu”.

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *