Gen…hai sa ne simtem bine, dar …

rma 2013 romanian music awards

Gen…hai sa ne simtem bine, dar nu prea se poate, mai ales cand este vreun eveniment, mare ,mic, nu conteaza, din ce in  ce gustul devine mai amar . Mult asteptatul eveniment de premiere al interpretilor de muzica ,usora si nu numai, cunoscut ca si Romanian Music Awards ( RMA ) , s-a desfasurat din nou, anul acesta  in Piata Sfatului din Brasov.

Am zis ultima oara cand s-a tinut in Brasov ( in 2011 ) ca data viitoare cand va mai fi, voi merge, si asta am facut! Pe langa traficul, care a devenit pentru o seara , insuportabil , a trebuit sa suport si alte „suferinte” , in speranta de a avea parte de putina distractie, ceva voie buna,etc.

Dar sa le numerotam in ordinea numerelor de pe tricou.

  1. Mi s-a parut de toata jena, faptul ca biletele (in valoare de 15 lei , o suma mai mult decat mediocra ,zic eu) au fost puse la vanzare doar cu 3 ore inainte de inceperea evenimentului, astfel ajungandu-se la cozi interminabile.
  2.  Odata intrat in „zona rosie” am remarcat cu stupoare , ca sonorizarea lasa de dorit, ba prea tare, ba prea incet, ba deloc.
  3.  Publicul,  40% cel mult 15-16 ani, care mai de care cu tigari, alcool, si vocabular divers.
  4. Prea multe pauze. Frate, eu am platit biletu, nu tu de acasa, care stai fain frumos in fotoliu si butonezi la caldura canalele de televiziune. Pe durata pauzelor la tv, si noi aveam pauza. Pauza ce se lasa mai mereu cu mini-amenintari din partea prezentatorilor , cum ca „daca mai imi pui chestia aia in fata (laser) vin si te bat”. Nu se face asa ceva , nici macar in gluma.
  5.  Esti vedeta, ai castigat nu stiu ce premiu „the best solo singer”, fi the best, si lasa playback-ul.
  6.  Aici ma adresez celor care , stateau ca „milogii” intinsi pe garduri de plasa, in speranta de al vedea pe Mr. Alex Velea , cum isi etaleaza muschii, nu erau in stare sa isi cumpere un amarat de bilet, si sa stea relax in zona destinata concertului.

 

Dar au fost si cantareti, pentru care am toata consideratia, doresc sa le multumesc aici pentru respectul catre public si de dovada de apreciere, cantandu-ne live: Vama, Cargo, Speack , Mihai Ristea & Sore,Nicole Cherry,s.a.m.d.

La celalalt capat, pentru „worst voice” : Anda Adam , doua tipe si un papitoi, nu m-am chinuit sa le retin numele

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *