Friends Education – editia I

Ei bine, vreau sa incep acest articol prin a le spune tutor celor ce isi serbeaza onomastica astazi, un calduros la multi ani si multa fericire.

Friends Education – editia I 

A avut loc ieri 27.04.2013 , in incinta ceainariei Vis-a-Vis , prima editie a celor de la Friends Education, in colaborare cu Fundatia Pretuieste Clipa si Gentlemen’s. Ei bine , eu unul am fost luat prin surprindere, si nu am crezut ca va fi atata lume, atatea persoane dornice se afle cu ce ne ocupam noi , cu toate ca suntem la start, si ca poate nu suntem profi cum se asteptau cei prezenti. Cu toate acestea, cei prezenti au fost multumiti, au interactionat si tot odata s-au simtit bine.

sedere2 sedere3 sedere

Tot evenimentul s-a structurat pe 3 momente.

Primul a fost facut de catre Radu, membru al Friends Education, „Interviu Ad-hoc” . Ce insemna asta? Toti participantii, au fost „trasi” de o parte , si alegand o un bilet pe care era scrisa o intrebare, au fost rugati sa raspunda la ea. Intrebari simple dar complexe, asa ca ,daca sunteti curios despre ce tipuri de intrebari a fost vorba, va asteptam data viitoare.

Al doilea moment a fost sustinut de catre cei de la Fundatia pretuieste Clipa din Bucuresti, ce au facut cateva jocuri interactive, care spre surprinderea mea au prins excelent la publicul prezent. Au fost jocuri de dezvoltare personala si nu numai.

Iar cel de-al treilea moment, mi-a apartinut, a fost un moment de amuzament, si din care sper ca cei prezenti sa fi starnit macar un zambet pe buze.

 

stand-up interviu 2 interviu 1
fundatia1 ceainarie1 stand-up
sedere4

 

Le multumesc tuturor celor care au fost prezenti, iar cei care au ratat, ii asteptam data viitoare!

 

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

9 comentarii la articolul “Friends Education – editia I

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *