Finish Webstock – parere post eveniment

As vrea sa imi cer scuze, pentru ca m-am oprit dintr-o data din live blogging,  cand era cel mai important, dar mi-am certat netbook-ul ca a ramas fara baterie (si cei din organizare nu au reusit sa ma ajute cu o priza) .

 

Au fost ateatea informatii, atatea persoane de la care chiar puteai invata ceva, a fost o zi care a trecut foarte repede fara sa resimt oboseala.

Si sa incepem cu inceputul, sa reluam un pic, ceea ce nu am apucat sa fac ieri.

Startul a fost dat de Cabral, cu un citatat foarte subiectiv „Blogosfera s-a basit!” , ne-a facut sa ne dam seama ca usor usor ne distantam, unii de altii, si ca trebuie sa redevenim un intreg.

A urmat si Tudor Giurgiu, poate nu va spune nimic numele acesta, dar el este „capul rautatilor” cand vine vorba de TIFF . Irina Nistor ( cu siguranta stiti cine este, sau ii cunoasteti vocea, a tradus si dublat in romana mai toate filmele  , Cristina Bazavan  si lista continua!

La pauza, organizatorii au avut grija sa nu ne tina nici flamanzi si nici timp sa ne plictisim. Ca niste piscotari (fripturisti, cum spune Cabral) ne-am cam lipit de tot ce ni se oferea. ( o sa ofer ca premiu niste chestii pe care le-am primit, dar despre asta discutam in alt post) .

Inca sunt in starea aia , placuta, asa ca prefer sa nu dezvalui (momentan) ceea ce s-a vorbit acolo, pentru ca au fost multe informatii, si din dorinta ,poate, de a nu omite ceva, prefer sa tac putin din gura:)

Mai jos o mica galerie cu poze, unele facute de mine, unele de profesionistii de la webstock :

 

 

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Un comentariu la “Finish Webstock – parere post eveniment

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *