Facebook si postarile sale

O noua zi, o noua zi de duminica. De vreo doua zile, “mi-a sarit tandara” si am zis ca trebe neaparat sa fac curatenie in lista de prieteni de pe facebook, pe care cu parere de rau, cu sau fara voia mea, a fost facuta! Ba eu dadeam accept la oricine, ori ma trezeam ca nu stiu care mi-a acceptat cererea, aceea persoana fiind de prin nu stiu ce sat uitat de lume, si pe profilul careia nu am intrat niciodata! In fine, asta o fi insemnand socializare, chestii nebunii. Insa nu stiu ce tip de socilalizare este aceea cand o domnisoara la 16-17 ani, are numai postari tragice, despre iubirea vietii,etc. Sau domnisoarele “hot” care au poze aproape nud, dar ele sunt dezamagite ca nu isi gasesc iubirea. Cum crucea ma-tii sa iti gasesti iubirea cand trei sferturi din orasul in care il locuiesti si un sfert din toata tara, iti cunosc pana si alunita din jurul zonei genitale. Mai postase in trecut o domnita o replica funny cu urmatorul mesaj: “ caut baiat de rasa, javre am avut deja”. Ba esti nebun?
Astfel am postat si eu o rugaminte, ca toate astfel de persoane sa imi dea remove din lista.
Cu toate acestea , dupa zicala, “oricine isi gaseste nasul”, aseara o domnita a reusit sa o intreaca pe domnisoara mai sus precizata, lasandu-mi in privat un mesaj: “nu am sub 18 ani, dar asta nu m-ar înpiedica să-ți dau block:)) ești tare penibil!!!:)) “ . In incercarea ei de a parea inteligenta la folosirea diacriticelor si a cratimei, s-a incurcat un pic la cuvantul “înpiedica” . Am tot incercat sa gasesc mesajul “ in piedica” domnisoarei, dar am realizat ca defapt cuvantul corect era “împiedică “. Si sa zicem ca este ok pana aici. Dar acum cateva zile, in pagina de actualizari, isi arata alunita secreta.
curva-2
curva

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

6 comentarii la articolul “Facebook si postarile sale

 • 1Oarecare'

  „Astfel am postat si eu o rugaminte, ca toate astfel de persoane sa imi de-a remove din lista.”
  Tu te-ai gasit sa vorbesti de corectitudinea gramaticala, cand scrii „de-a remove”? Apoi „toate astfel de persoane” ??? Serios? Eu zic sa te axezi pe alte subiecte, eventual posteaza DOAR video-uri sau poze, caci scrisul ti-e strain.

  – 1Oarecare’

  P.S. Nu te cunosc, habar n-am cine e domnita/domnisoara insa diferenta este ca ea are coaie iar tu nu!
  P.P.S. Ai luat BAC-ul? ( Si nu ma refer la ambarcatiune )

  Răspunde
  • anddrei

   nu lam luat, mam chinuit ceva ani dar fara succes. Daca nu ma cunosti , te invit sa o faci, si sa ma verifici la globuri sa vezi daca am sau nu. ( sper ca ai observat si acuma corectitudinea gramaticala )

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *