Esti student, esti tratat ca atare

facultatea de sport

Vroiam sa vorbesc astazi de modul in care esti tratat ca student al Universitatea Transilvania Brasov, de catre cei se afla la Decanatul ce apartine de Faculatatea de Sport.

Ei bine sa incepem cu inceputul, finalizand anul 2 si dorind sa avansez in anul 3 de studii, am aflat cu stupoare ca am absenta la sport pe semestrul al 2-lea din primul an. Am facut un mic exercitiu de memorie, si mi-am dat seama ca eu am facut sport in acel semestru, fisa cu prezenta la sport a fost lasata intr-un dulap unde se strangeau toate astfel de fise, dar a mea nu a fost luata in considerare.

Asa ca am stat la o super coada la Decanatul facultatii mele, iar acestia au spus ca trebuie sa vorbesc cu cei de la sport, in aceasta situatie am plecat spre decanatul facultatii de sport. Alta coada, dar cel mai interesant a fost faptul ca doamnita de acolo de la decanatul de sport, auzind ca sunt de la alta facultate, nici nu m-a primit inauntru, cum facea cu ceilalti, si mi-a spus ca este stric problema mea ca am absenta, si ca daca chiar vreau sa rezolv ceva, sa o caut pe cea care se ocupa de aceste fise.

Am intrebat cand o pot gasii, ce program are? Raspunsul a fost simplu: – Nu stiu!
Ok ,dar un numar de telefon al dansei? Raspunsul: – Nu iti pot da numarul , revino! Urmatorul?

Am ramas cu gura cascata, dar am plecat cu gandul de a revenii. Si am revenit urmatoare zi cu sefa grupei, martora ca am predat foaia. Aceeasi situatie, o coada si mai lunga, dar de data asta a mai intervenit si profesorul cu care am facut orele de sport, si „ma incurajat” :

– Bai baiatule, tu dupa un an debia azi vi sa rezolvi asta?

– Bai prietene, eu am facut sportul, si am predat fisa, doar ca altii nu isi fac calumea treaba, si mi-au pierdut foaia de prezenta,iar eu risc sa repet anul acuma. (asta ar fi trebuit sa fie raspunsul meu, ca sa vorbim la acelasi nivel)

– Ar mai fi o sansa, sa iti iei o adeverinta si sa vi in medicale, adica maine (26.09.2013) !
– Pai si platesc?
– Normal , ca esti creditat!

Super inca 200 de lei din buzunarul meu, pentru ca cineva nu isi face treaba. Cat de tare e asta?

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

8 comentarii la articolul “Esti student, esti tratat ca atare

 • Anonim

  Sa fim seriosi .. interesul pentru sport este 0, sau nici macar atat. Ma intreb, daca era un examen la Analiza sau la MS, ce se intampla ? Tot dupa 1 an jumatate il vedeai pe portal ?

  Nu contest si nu te contrazic, 80% din babele frustrate si doctorantii cu aere de rectori sunt mai incompetenti decat tot ASE-ul la un loc, dar totusi, cand e vorba de sport e un caz special .. interes 0, sansa de facut bani -> .. BANI !

  Răspunde
 • Flavius

  Toata grupa mea a patit la fel. Dupa ce s-a terminat semestrul am observat pe portal ca am absenta la sport, la fel si colegii mei de grupa. M-am dus la secretariatul facultatii de sport si dupa 5 zile de dute vino, foile de prezenta au fost gasite si mi s-a spus co doamna care trebuia sa se ocupe de noi (Consuela Geambasu) nu ne-a trecut si ca trebuie sa ravin in sesiunea de toamna pentru ca doar atunci se poate rezolva problema.
  Revenind in sesiunea de toamna am avut surpriza ca foile au disparut … nu mai erau in locul in care au fost gasite de o doamna secretara. Am facut cerere la decan pentru a rezolva problema, mentionand ca foile existau la finalul semestrului al doilea. L-am rugat pe seful de grupa sa mearga el sa vorbeasca cu decanu si ne-a spus ca problema se va rezolva, dar nici acum pe portal nu apar ca trecut …
  Nu mi-ar fi mare surpriza ca toata grupa sa ajunga in aceasi situatie ca a ta.

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *