Despre mine

hp

Salut, ce faci? Esti ok, bucuros, sanatos ,voinic?

Stiu ca ai vrea sa vorbesc cu tine despre tine, cu totii dorim asta, fiecaruia ii place sa vorbeasca despre el. Dar in partea asta nici macar din bunul simt nu voi incerca sa deschid vreun subiect legat de tine, pentru ca asta e partea mea, dar ti-ai dat seama deja dupa titlu.

Arogant, cu nasul pe sus – vorbeste lumea

Ma numesc Enache Andrei si inca un prenume Cosmin pe care te sfatuiesc sa nu il aduci in discutie vreodata, pentru ca nu voi raspunde la el, nu doar din simplu fapt ca nu este printre preferatele mele, ci pur si simplu nu sunt obisnuit ca cineva sa imi spuna pe cel de-al doilea prenume. Asa ca ramane Andrei, sigur iti este usor sa retii treaba asta, ma bazez pe tine.

 

 

Nu am vrut sa merg la scoala, dar a trebuit!

Am terminat o scoala generala, ca orice copil normal, cred. Urmat de un liceu, mediocru in acest moment, am absolvit matematica-informatica intensiv, ca sa stiu cum sa deschid calculatorul.

Facultate? Da, a trebuit, iar in momentul de fata lucrez in domeniul – am terminat optometrie la Universitatea Transilvania din Brasov. Termenul nu e comun, mai ales daca nu ai probleme cu vederea, daca vrei sa afli mai multe despre ce inseamna optometrist – google it.

Primul articol

e din septembrie 2012, aveam pe atunci un blog pe blogspot.

Viata de student nu imi permiteam pe vremea aceea sa trec pe domeniu .ro si sa imi pot hosta unde vreau eu blogul.

Aici o sa gasesti absolut tot ce ma deranjeaza, asa ca nu te mira daca candva o sa apari pe aici, sau ceea ce mi s-a parut foarte ok si trebuie laudat sau promovat. Nu ca am eu foarte multi unici, dar poate cineva mai important sa citeasca, nu stii niciodata cum va prinde la public acel articol.

Cel mai de scucces articol a fost asta si imi doresc ca tot pachetul Discovery sa revina in lista de grile RDS&RCS.