Delicio Pizza & Pasta – un deliciu in a nu te baga in seama!

delicio

Am lucrat în domeniu HORECA, ştiu ce înseamă o zi de muncă aglomerată, ştiu cum e să „trăieşti” din tips şi mai ştiu că e important să ai grijă de clientul tău, nu să-l pupi în fund, ci să îi mai arunci câte o privire din când în când.

Astăzi am fost împreună cu iubita mea la Delicio Pizza & Pasta, mai fusesem în trecut, iar atunci îmi luasem o pizza, un produs ok, o servire ok. Auzisem că pastele sunt foarte bune, aşa că am zis să mai fac o încercare.

Am intrat, am luat loc la o masă şi după aproximativ 15 minute a venit o ospătăriţă. Am comandat o porţie de spaghete, una de penne, 2 beri şi ca desert o porţie de clătite cu ciocolată şi banane. A mai durat aproximativ 10 de minute până a adus berile şi alte 20 până a adus mâncarea.

Am fost fericit, caIMAG0146 după aproape 45 de minute am reuşit să înfig furculiţa în penne. Le-am mâncat încet, erau fierbinţi şi în plus erau cu sos alb, din experienţă ştiu că dacă le mănânc rapid, ca un hapsân, mi se apleacă şi nu mă voi simţi chiar ok.

Au fost bune, aşa că singurul lucru pe care îl apreciam până acuma era faptul că măcar recomandarea primită, a fost una ok.

Nu ştiu câte minute mi-a luat să termin de mâncat, să fi fost 15, să fi fost 20, chiar nu ştiu, dar m-am întins mai mult decât de obicei. Am terminat de mâncat şi acum gândul îmi stătea doar la desert.

Şi am aşteptat, şi aşteptat, au mai venit clienţi, a venit o altă ospătăriţă, a luat o comandă, a mai venit un ospătar, el curăţa o masă. Dar nici unul nu a venit să debaraseze, pentru a face loc desertului. După 30 de minute în care am stat cu farfuriile goale în faţă şi după ce răbdarea mea ajunsese la final a venit şi ospătăriţă care se ocupa de masa noastră.

Bineînţeles că nu îmi mai ardea de clătite şi sigur nu voiam să mai aştept încă 20 de minute pentru desert, aşa că fără a îi spune nimic, după ce a debarasat am cerut nota. Singura care a venit rapid. Dar surpriză, pe bon aveam trecută şi porţia de clătite la care doar am reuşit să visez în timp ce o aşteptam. Pe bon, sub total am trecut cu pixul -6.99 lei clătite ciocolată.

Notă finală: 47 de lei, nu am vrut să las tips, nu aveam pentru ce, dar ştiam că din asta trăieşte un ospătar aşa că am lăsat 3 lei, chiar nu voiam să îi las, dar nu aveam mai mărunt.

Şi aglomeraţia nu cred că a fost problema în servirea noastră.

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *