Corul Inocentilor

Andrei Pandea Antonescu, poate nu va spune nimic,nascut in Bistrita dar mutat la Sibiu, el este creatorul „corului inocentilor”. Acest cor se plimba si canta in mai toate orasele din tara, dar si in strainatate.Corul Inocentilor contine cam 7000 de personaje si a luat nastere datorita unei intamplari foarte nefericite.

Povestea a inceput in momentul in care , vestea cumplita ca baiatul de numai 2 ani a domnului Andrei Pandea Antonescu a fost diagnosticat cu diabet. Suferita din inima dansului, cu siguranta a fost si inca este una foarte mare. Domnul Antonescu s-a retras 6 luni si a creat 7000 de figurine de lut ce parca ar canta. Unele chipuri sunt pictate in alb si albastru semnificand oamenii bolnavi, dar care pot fi integrati in societate, pentru ca defapt boala lor nu se vede, si pentru ca nu mai trebe sa aibe inca o suferinta in plus.

Expozitia este situata in Piata Sfatului si va ramane pana pe 31 august 2013. De asemena puteti dona pentru cei de la Hospice „Casa Sperantei” si participa in tombola unde puteti castiga o figurina unica din cele 7000.

 

corul inocentilor 1 anddrei.ro corul inocentilor 2 anddrei.ro
corul inocentilor 3 anddrei.ro corul inocentilor 4 anddrei.ro
corul inocentilor 5 anddrei.ro corul inocentilor 6 anddrei.ro
corul inocentilor 7 anddrei.ro corul inocentilor 8 anddrei.ro

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

4 comentarii la articolul “Corul Inocentilor

  • Robert

    Altetele Voastre Regale, Majestatile Voastre Regale, cu doi ani in urma paseam in Palatul Elisabeta si inatvam normalitatea, onestitatea si verticalitatea Alteta Sa Principele Radu a cucerit prin farmecul aparte si prin pregatirea, pe care o are, iar in luna mai a acelui an participam la concursul Monarhia in Romania. Mahnirea mea a fost mare , cand elevii au intrebat, cum se face, ca vorbim despre istorie, cand Majestatea Sa Regele Mihai ne este contemporan noua. Le-am explicat ca le este teama unor oameni si de umbra lor si se ascund pana si de sentimentele proprii. Multi dintre noi suntem lipsiti de afecte. Unul dintre filmele montate de elevi se incheia frumos si tragic in acelasi timp: de ce este ascuns in parc Palatul Elisabeta, de ce nu putem urmari, ceea ce se intampla acolo? Le-am explicat, ca cine lucreaza, nu are timp de reclama si modestia caracterizeaza Casa Regala a Romaniei. Acum sunt fericita si linistita, ca putem urmari la tvr 1 o parte dintre activitatile, care se desfasoara in acel colt de Rai. Va multumim pentru ceea ce faceti nu doar pentru angajatii Palatului si ai Casei Regale, ci si pentru echilibrul de care incepem sa ne bucuram. Felicitari asociatiei Traditia Militara si tuturor apropiatilor Casei Regale a Romaniei!

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *