Buzz!Camp Brasov – reactie post eveniment

Dupa cum ziceam, am revenit cu o impresie de la Buzz!Camp Brasov, ce a avut luc in data de 21.05.2013 la hotel Ambient din Brasov.

Printre speackeri s-au numarat:

Ionut Tata (Managing Partner @ Iceberg Consulting), Mihaela Boca (Sales & Development Manager @ Global Management Challenge) si Vali Petcu (Blogger).

Ca tema principala, a fost dezvoltarea personala, mici trucuri si sfaturi cum sa ajungem in top, si consultanta din punct de vedere economic. Ar fi mult de zis, am fost “acaparat” cu tot felul de sfaturi, idei, si oportunitati de a merge in spre top. Ni s-a explicat ,de exemplu, ca in viata de zi cu zi, se poate aplica PIB-ul, adica Produsul Intern Brut. Acesta este compus din : Investitie+Consum+Export – Import. Noi , la inceput suntem pe minus, deoarece importam foarte mult, dar cu timpul o sa ajungem sa exportam si noi usor usor. Asta fiind doar o mica idee din toate cele prezentate.

A fost pe intelesul tuturor si placut, iar la final am fost invitati sa servim apa,cafea si bere Staropramen, acesta fiind unul din sponsorii evenimentului

 

zoso1 zoso2
Ionut Tata 1 zoso3
Buzz!Camp Mihaela Boca
Mihaela Boca Ionut Tata

 

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “Buzz!Camp Brasov – reactie post eveniment

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *