Brasovul aproape perfect

Poate o sa par nebun, o sa ziceti ca exact lucru asta il abordez, cand sunt atatea de spus despre Brasov, asa ca  l-am si laudat intr-un post chiar aici . Dar vreau sa pun accent pe faptul ca Brasovul este un oras civilizat si cat de cat curat, eu tind sa cred ca ar fi si mai curat daca ar fi macar din 50 in 50 de metri , un amarat de cos de gunoi, unde sa arunci acele lucruri de care nu mai ai nevoie. Ei bine astazi luand la pas o latura Brasovului, mai „industriala” am constatat cu stupoare ca pana undeva mai aproape de centru, nu aveam un cos de gunoi unde sa arunc si eu niste ambalaje, si am fost nevoit sa merg cu ele in mana atatia zeci de metri. Si nu puteam sa le arunc pe jos, nu puteam fi necivilizat, un salbatic, sa arunc mizerii pe jos, pentru ca nu imi sta in caracter! Dar din pacate nu toti gandesc la fel, iar prin acea zona erau tot felul de ambalaje si mizerie! Am ramas un pic dezamagit , dar sper ca aceasta problema sa se remedieze cat de curand, si Brasovul sa isi pastreze titlul de Capitala Verde a Romaniei!

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “Brasovul aproape perfect

  • Razvan Sbirn

    Acum esti rau. Pentru ca imposibil sa nu gasesti un cos de gunoi. Chiar si o pubela in afata casei sau un tomberon si tot gasesti. Brasovul este, in opinia mea, cel mai civilizat oras din Romania.

    Răspunde
    • anddrei

      Intradevar este foarte civilizat si curat, dar crede-ma ca nu era, la un moment dat, era o doamna afara , matura trotuaru din fata casei ei, si am vrut sa-i pun mizaria in faras, dar m-am simtit prost sa fac asa ceva!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *