Bai nene, posturi noi cand bagi?

blog post anddrei.ro

Mi s-a atras atenția ” băi nene, posturi noi când mai bagi?” .

Am răspuns simplu și direct : ” nu am despre ce să scriu ” . La televizor nu prea mai dau drumul, la sport nu mă uit. Nu văd rostul pentru care să pierd timpul uitându-mă, de exemplu ,90 de minute la fotbal și să îmi mănânc nervii pentru o echipă de pe teren. Întrebarea ar fi , ei s-ar agita dacă eu nu aș reușii să termin un proiect la timp? Oare cum ar fi?

– Hai Andrei că poți, uite poți face asta și asta, și mai scapi de un capitol. Dacă faci modificarea asta și bagi asta în loc de asta, posibil să atingi obiectivul proiectului.

Despre Bianca Drăgușanu și alte petarde din mass-media sper să nu fiu nevoit să scriu. Nu am zis că nu voi scrie niciodată, pentru că niciodată să nu zici niciodată.

Despre politică?

– Da aș putea scrie că sunt niște ordinari cei ce ne conduc, mai multe cuvinte nu merită să mă strofoc să scot, și așa sunt irelevante, din nou nu sunt ascultat.

Despre o viață mai bună?

– Fiecare își face viață cum crede de cuviință mai bună. Ce e bun pentru mine s-ar putea să nu fie pentru tine, și așa mai departe.

Să fiu hatter?

– Da e o idee, am fost și cred că o să mai fiu de fiecare dacă când ceva mă deranjează câte ceva. Doar de, sunt un frustrat și aici îmi scriu toate gândurile.

Așadar și în consecință, despre ce să scriu?
A uite am scris despre ce n-aș putea să scriu!

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “Bai nene, posturi noi cand bagi?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *