Atentie se ridica masinile de pe Colina Universitatii Brasov

colina universitatii brasov

Mare atenție, se ridică mașinile parcate pe marginea drumului ce duce pe Colina Universității Brașov . Doi caschetari împreună cu o firmă de ridicări auto își fac „treaba” fără pic de legalitate în fața posesorilor de autovehicule și a studenților ce asistau la jocul fabulos de ridicări de mașini. Per reprezentare cam 1 minut, maxim . Ideea este că oricât de bou ești și ți-ai lăsat mașină parcată ca un handicapat care nu are jumătate de creier și nici măcar sânge-n coaie , nu meriți să îți ridice mașina , mai bine de aia 600 de lei sau cât este taxa de ridicare și amendă, mergi și mai bagi și tu ceva la cap sau la stomac .

Este ilegal ceea ce fac autoritățile de la noi, ai parcat că un bou, plătești amendă. Cu siguranță a două oară nu mai lași mașina acolo, doar dacă ești suficient de prost și tactu’ are suficienți bani încât să îți plătească amenzile. Iar dacă insiști în încăpățânare, sfat, trage mașina cu roțile razant de bordura, ca să nu îți mai poată pune dispozitivul de ridicare și astfel te caci pe ei și rămâi doar cu amenda, care în final oricum o plătește tăti.

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “Atentie se ridica masinile de pe Colina Universitatii Brasov

  • alex

    din cate am vazut aproape de bariera e un semn mare de interzis marcat pe asfalt plus ca intardevar meriti sa ti se ridice masina daca parchezi pe banda dreapta cum cobori de la bariea ca ori blochezi banda ori blochezi trotuarul daca te sui pe el

    Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *