Ask.fm

ask.fm

De ceva vreme mi-am făcut un cont pe ask.fm , lumea nu se înghesuie să îmi pună întrebări, primesc întrebări puține dar din care pot trage oarece concluzii. Prietena mi-a spus că m-am tâmpit, un amic ceva asemănător, dar i-am lăsat să termine de vorbit și am zis ca ei, am făcut ca mine, cum mereu fac de altfel.

Copilării sau mai bine zis plictiseala ma determinat să fac contul și nu mare mi-a fost surpriză să aflu că din puținele întrebări pe care le am , după cum am zis și mai sus, prietenii „heitari” erau prezenți cu întrebări. Persoane care în față erau : ” Ce mai faci ba Enache, am văzut că ai blog, ai ceva articole interesante ” sau „Ți-am văzut vreo două filmări, sunt okeish” , aici pe ask erau cu afirmații/amenințări, mai mult decât întrebări, de genul: ” ești penibil ” , ” ai grijă de ce mai scoți pe gură aia” și lista continuă.

Ei bine , acesta poate că a fost unul dintre motivele pentru care am încetat să mai scriu o perioadă pe blog sau să fac vlog. Nu, nu e vorba de „notele” date de public, am făcut asta pentru a îmi acordă mai mult timp liber , de a încerca să le studiez mai mult modul de gândire, de punere a cuvintelor în propoziție și alte căcaturi dinastea mărunte, iar când vor revenii le voi da peste bot. Un prieten mi-a zis „timpul le rezolvă pe toate” , dar dacă lași prea mult timp să treacă, s-ar putea să îmbătrânesc și ei să moară, și nu mai rezolv nimic.

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *