Oras plin de straini

vodafone promotie anddrei anddrei.ro

Promovare oferte vodafone, zona activare: zona Republicii si Piata Sfatului. La abordarea de potentiali clienti,primesc tot felul de raspunsuri, as fi fost fericit daca as fi inteles ceva din raspunsuri. Orasul este plin de straini , plini de oameni ce au venit sa vada frumusetile orasului,tarii. Ce este de apreciat este ca accepta flyerul chit ca nu inteleg ce zic sau ce scrie acolo,pe cand ai nostrii trec pe langa tine ,ca si cand nu ai vorbii cu ei. Diferenta fiind de la cer la pamant, de asta niciodata nu ne vom dezvolta,pentru ca nu ai cu cine, nu suntem destui cei ce ne dorim dezvoltarea.

Strainii stiu sa zambeasca sau sa zica un ” no thanks” , lucruri care pana la urma sunt gratuite. Ai nostri , nu toti, dar majoritatea, te ignora, parca le-ai da cacat. Frate sunt niste informatii care poate chiar te ajuta si care, poate, te ajuta sa nu te faci de cacat cum s-a facut, o domnisoara, ce a intrat in magazin si a spus pe un ton raspicat: „vreau 6 euro”. Am vrut sa o intreb: ” ca si eu vreau, dar cine ni da?” . Ea defapt se referea , la faptul ca doreste o reincarcare de 6 euro, pentru ca ” din greseala” a incarca cu 6 euro, un alt numar de telefon. Mai era si cu gura mare, ca ea vrea sa faca reclamatie la OPC. Oare ce ii puteau oferii cei de la OPC, niste creier, sa isi invete numarul?

 

Stiu ca suntem putini cei ce dorim schimbarea asadar, dar haideti sa incercam sa facem acest lucru, pur si simplu, zambind si ascultand macar 10 secunde pe un om ce are sa iti impartaseasca ceva

 

 

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *