O surpriza placuta

Cu toate ca 14 februarie a trecut,a trecut si dragobetele din 24 februarie,  si totusi nu ai fost cum si-a dorit persoana iubita, sau doresti inca sa o surprinzi, iti dau asu din maneca.E vorba de un hotel,iar hotelul asta, care o va face sa se simta cea mai importanta ( nu ca nu ar fi ),este situat parca intr-un tablou ce contine imaginea superba a unui peisaj montan , la margine de padure, linistit si primitor.

Si cu toate astea, ma gandesc din ce in ce mai mult, sa tin asta pentru mine. Da nu pot , nu ma lasa constiinta, asa ca iti spun totul rapid si succint, asa ca fi pe faza ce urmeaza.

Dupa cum am spus mai sus , este vorba de un hotel  ce se numeste BinderBubi  Hotel & Spa, un ninjalau a aruncat cam cu vreo 4 stele in el, stele de aur, ce nu le mai poate scoate de acolo. Este situat in Medias, langa Sibiu. Daca nu sti unde este Sibiul, implicit Mediasul, prietenul nostru etern „goagal” ( cum spune maestrul Vanghelie ) te ajuta cu orientarea.  Marginit pretutindeni , de verzile paduri, unde zgomotul urban este izgonit, te poti relaxa si beneficia de prospetimea naturii.

Asa ca nu te mai ametesc, te las pe tine sa savurezi splendoarea , in toata complexitatea ei. A da , era sa uit, mai jos ai cateva poze , pentru ca nu vreau sa ma crezi pe cuvant, vreau sa te convingi singur.

 

Distribuie acest articol

2 comentarii la articolul “O surpriza placuta

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *