10 motive pentru care nu as renunta la facebook

facebook-logo

Așadar motivele pentru care nu aș renunța la facebook:

1. În fiecare dimineață sau seară mă trezesc sau mă pun la somn cu mesaje din partea prietenilor virtuali;

2. Mă bucur că am șansa de a ajuta persoane / copii cu probleme doar printr-un simplu share;

3. Constat că nu trebuie să mai caut muzică pe youtube, am deja playlist-ul făcut la două scroll-uri în jos;

4. Îmi place să știu tot, astfel am aflat că Ioana se simte happy cu Marian la el acasă și că urmează să și-o tragă;

5. De asemenea mereu îmi păsa de cei pe care îi am în lista, și vreu să îi știu fericiți, într-o relație sau căsătoriți, așa că facebook mă ajută să aflu lucruri despre relația lor de cuplu;

6. Facebook mi-a arătat că TV-ul este întradevăr nefolositor, nu mai am nevoie de meteo ,sitri sau alte informații, pentru că aflu imediat condiția meteo sau știri mizerabile share-uite de ai mei prieteni cibernetici;

7. Știu că nu mă pot plictisii niciodată de el, mereu vine cu ceva nou, nici nu apuc bine să mă obișnuiesc cu interfața nouă că o și schimbă.

8. Am aflat că sunt complet atehnic ( dacă pot spune așa ) în abordarea fetelor sau în a răspunde la mesaje. Dacă nu prescurtez cel puțin 3-4 cuvinte cu „k” „sh” „tz” nu sunt înțeles;

9. Aș rămâne fără adresa de mail, care a fost oferită tuturor persoanelor importante.

10. Cred că aș intra pe site-uri porno și doamne ferește să nu iau vreo amendă pentru care voi fii nevoit să mă spânzur.

Te-ar putea interesa si

Distribuie acest articol

4 comentarii la articolul “10 motive pentru care nu as renunta la facebook

 • Alexander

  Pana la urma m-am prins care a fost faza in momentul in care am dat share celui mai recent articol de pe blog. Inainte imi punea poza selectata din articol intr-un colt stanga sus si putin text , acum poza apare deasupra textului lata cat tot news feed-ul.

  Din pacate….nu prea lata fiindca noul news feed e mai ingust. De fapt incepe sa nu ma mai mire , nu au venit niciodata cu o schimbare normala la cap, de cand cu timeline-ul au starnit o tona de reactii negative.

  Răspunde
  • Emily

   Rushing into moves in a chess match is a sure way to lose. The Lakers FO must have cocnenginty plans after the D12 situation is resolved. There is no doubt in my mind that regardless of what happens with Dwight (whether he lands on the Lakers or another team) we have moves planned out to upgrade the roster right after.

 • Alexander

  Because Ioanna is happyyyy , clap along if you feel like a room without a roof :)))))))

  Eu inca n-am inteles care-i faza cu noul news feed. Mie mi se pare mai ingust, nu trebuia sa fie mai lat? ca asa au zis . Imi vine sa-i sugrum .

  Răspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *